Varstvo osebnih podatkov

Vsakdo z e-poštnim naslovom, ki se strinja s spodnjimi pogoji, se lahko prijavi na brezplačno e-novice.

Naročnina na e-novice je prostovoljna in predstavlja podlago za obdelavo osebnih podatkov v skladu z 10. členom in v zvezi s 72. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007 s spremembami; ZVOP-1), in v skladu s 45.a členom Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/2004 s spremembami; ZVOP-2).

Vsebina e-novic

Z brezplačnim e-glasilom vas želimo obvestiti o trenutnih aktivnostih za kupce in obiskovalce spletne strani Matisamm, kot so prodajne akcije, popusti, posebne ponudbe in novosti. Pošiljatelj e-novic in upravljavec osebne baze podatkov je podjetje Matisamm.

S tem se strinjam, da se bodo moji osebni podatki uporabljali za:

E-novice boste prejemali na podlagi vaše prostovoljne naročnine na e-novice na spletnih mestih, sodelovanja v nagradni igri skrbnikov ali na drugih pravnih podlagah, ki se uporabljajo za prostovoljno privolitev.

Posameznik se z naročnino na e-novice podari podjetju Matisamm izrecno soglasje za obdelavo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje Matisamm lahko naročeni e-poštni naslov obdeluje do preklica takega soglasja ali dokler podatki ne služijo več svojemu namenu. Podjetje Matisamm varuje zbrane osebne podatke in jih uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov izključno za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne razkrije tretjim osebam. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa, prepisa, kopiranja, spreminjanja, popravka, blokiranja ali brisanja vaših osebnih podatkov.

Odjavi se

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov je posameznik upravičen pisno ali na drug dogovorjen način zahtevati, da to podjetje Matisamm trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje Matisamm mora ustrezno onemogočiti uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja v 15 dneh po prejemu takega obvestila in o tem posameznika pisno obvestiti v naslednjih petih dneh ali na drug dogovorjen način.