ASINHRONSKI ELEKTRO MOTORJI

ELEKTRO MOTORJI

Standardi enofazni in trifazni asinhronski motorji za splošne namene v industrijskih in domačih aplikacijah, s kletkastim rotorjem, popolnoma zaprtim ohišjem ter hlajenjem z veternico na gredi rotorja.

Zmogljivost  v skladu s standardom :IEC 60034-1

Tehnične specifikacije:

Moč: 0,12-315kW

Število polovih parov:2,4, 6, 8 (10-po naročilu)

Nazivno število vrtljajev n1: 3000 min-1 / 1500 min-1 / 1000 min-1 / 750 min-1

Oblike ohišja: IM B5, IM V1, IM V3, IM B14, IM V18, IM V19, IM B3, IM B6, IM B7, IM B8, IM V5, IM V6

Razredi izkoristka: IE1, IE2, IE3

Glavne značilnosti

  • Zaščita IP 55, razred izolacije F,neprekinjeno delovanje S1

  • Ohišje iz lahke zlitine, aluminijaste litine ali iz litega železa

  • PTC termična zaščita navitja

  • Radialni kroglični ležaji z dvojno zaščito (ZZ) in vseživljenjsko mazanje. Primerni za aplikacije, kjer se napajanje vrši preko frekvenčnega pretvornika.

    2.Asinhronski trifazni motor z elektromagnetno zavoro za industrijsko uporabo, popolnoma zaprt, zunanje ventilatorsko hlajen. Zaščita IP 55, razred toplotne izolacije F, režim delovanja S1. Zavora ima dve izvedbi napajanja;

  • Zavora z napajanjem z izmeničnim tokom A.C.

  • Zavora z napajanjem z enosmernim tokom D.C.

KATALOG ELEKTRO MOTORJEV

100% GARANTIRAN DOBAVNI ROK Imamo stalno zalogo standardnih el.motorjev Moll-Motor. Za proizvajalce opreme prevzamemo zalogo tipskih produktov, z možnostjo dobave v 24h. Na projektna povpraševanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, ter vam posredovali ponudbo in tehnične podloge.

Dodatni rabati in popusti pri večjih naročilih ter projektih .

JAMSTVO KVALITETE. Vsi izdelki so certificirani in tovarniško preizkušeni. Za vsak izdelek vam pripada garancija v skladu z splošnimi pogoji proizvajalca opreme ali podaljšana garancija ob dogovoru. 100% tovarniška garancijo velja za celotno garancijsko dobo in hitra zamenjava v primeru tovarniških napak.

DOSTAVA DO VAŠIH VRAT Ne obremenjujte se z logistiko, špediterji, …, mi poskrbimo za odpremo iz skladišča oz. tovarne neposredno do vaših vrat ali predvidene lokacije. Z našimi pogodbenimi partnerji Pošto, Železnicami in prevozniki vam garantiramo najnižje direktne stroške transporta in zavarovane prevoze.

PARTNERJI

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo